• 0 Items - 0 дин.
    • Ваша корпа је празна.

Аутор

Миливоје Мишо Рупић

Миливоје Мишо Рупић објавио је књигу поезије „Кад вратнице шкрипну“ (Београд 2015), књигу путописа „Неурамљене слике с пута“ (Београд 2016), књигу „Сачувано од заборава“ (Београд 2020), књигу „Ко смо – одакле смо“ (Београд, 2024). Приредио је књигу „Војвода Мићо Љубибратић 1839–1889“, коју је издало Удружење Требињаца „Јован Дучић“ из Београда 2023.

Сагледавајући дешавања о којима пише и коментарише, своје записе Мишо објављује и у дневној штампи и на разним сајтовима.

Београдску културну сцену обогатио је пишући сценарија за многе књижевно-музичке вечери. Добитник је више награда и признања на књижевним конкурсима. Члан је Клуба писаца Чукарица. Бави се аматерском фотографијом.

Свој рад на културном пољу обогатио је многим документаристичким изложбама из области популаризације наслеђа у оквиру манифестације „Дани европске баштине у Београду“, за шта је 2019. и 2020. године добио „Захвалнице“ Градске управе Града Београда.

Живи и ради у окружењу своје породице и понајвише своје четворо унучади, на које преноси љубав према историји, култури, писаној речи и књизи.

При претрази користите ћирилична или латинична слова. Уместо C и S пишите Ć, Č и Š.