• 0 Items - 0 дин.
    • Ваша корпа је празна.

Аутор

Ивана Томић Блечић

Ивана Томић Блечић дипломирани инжењер Факултета организационих наука, магистар економских наука, одбојкашица и планинарка.

Практично искуство градила је на различитим менаџерским позицијама у домаћим и интернационалним компанијама, а последњих петнаест година успешно води тимове са мотивом да је могуће постизати врхунске резултате, а бити и остати човек међу људима. Сертификовани је Интернационални NLP тренер (Fellow Member IANLP) и сертификовани интернационални тренер и коуч према PCM методологији. Интренационални је тренер и фасцилитатор према Point of You методологији и лиценцирани медијатор за мирно вансудско решавање спорова. Ванредни је предавач Мокрогорске школе менаџмента, у којој је експерт за тренинге комуникације и личног развоја. Организује и сертификоване и акредитоване програме NLP едукација, а кроз индивидуални бизнис коучинг с клијентима поставља и реализује изазовне пословне циљеве.

Tренинге је до сада имала прилике да изводи у Београду, Нишу, Бања Луци, Подгорици, Тивту и Бечу. Живи и ради у Београду. Мама је два дечака, Филипа и Андрије.

При претрази користите ћирилична или латинична слова. Уместо C и S пишите Ć, Č и Š.