• 0 Items - 0 дин.
    • Ваша корпа је празна.

Аутор

Весна Д. Жупан

Весна Жупан је рођена 10. априла 1966. године у Београду, где се и школовала. Завршила је студије на Универзитету у Београду стекавши диплому магистра економских наука 1994. године. Говори енглески, француски и шпански језик.

Крајем 1994. стекла је „The Certificate of Proficiency in English“ Универзитета у Кембриџу (Велика Британија). Три године касније стиче „Le Diplôme Approfondi de Langue Française“ Француског министарства националног образовања. Завршила је курс пословног шпанског језика (Институт Сервантес у Београду) 2007. године.

Весна Жупан ради као академски библиотекар од 1992. године. Постала је информатор-саветник 2004. године. Публикује углавном на српском и енглеском језику. Аутор је бројних стручних радова у домену библиотечко-информационе делатности, маркетинга и међународне економије.

Осим тога, била је учесник округлих столова, конференција и конгреса у Србији и иностранству. Била је стипендиста Дома култура света у Паризу 1999. године. Њена књига „Маркетинг у библиотекама“ (Београд 2001) добила је награду „Стојан Новаковић” Библиотекарског друштва Србије. На Економском факултету у Београду, 2009. године, изабрана је за сарадника Научног друштва економиста.

При претрази користите ћирилична или латинична слова. Уместо C и S пишите Ć, Č и Š.